Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat.
Acceptar

Spalas

Spalas - Technodac

Spalas - SPA & Wellness

Descripció de l'encàrrec
Portal web corporatiu per Spalas, amb una eina per vendre les seves promocions i tractaments. Eina de venda senzilla, amb les últimes tecnologies i adaptada per a tots els dispositius.

Problemàtiques a resoldre
Crear una plataforma web auto-gestionable i desenvolupada per a dispositius mòbils. Creació d'una eina a mida per a la gestió de productes i una App per a la validació de cupons.

Solucions aportades
Crear un portal web auto-gestionable i adaptat a tots els dispositius. Mantenint la coherència corporativa tant en dispositius de sobretaula com en dispositius mòbils.

Resultats
Plataforma web dinàmica i fresca, tant per a dispositius de sobretaula com a dispositius mòbils. Subtils efectes que emfatitzen els continguts a destacar. Una plataforma adaptativa que ofereix una gran quantitat de continguts i una gran facilitat de navegació. Portal emfàtic, fresc, seriós i molt atractiu amb una eina per oferir promocions i tractaments amb passarel·la de pagament i una App senzilla per a la gestió i validació de cupons adquirits.

Web responsive - Spalas

Diseño web - Spalas

Web corporativa - Spalas

Responsive - Spalas

 

www.spalas.es


Contacta amb nosaltres